Web dizajn i puno više...

Podijelite svoje želje i vizije s nama i pronaći ćemo savršeno rješenje za Vas!

Izrada web stranice na dva načina

Izrada web stranice - welltodo.hr

Brzo i povoljno rješenje

Izrada web stranice po predlošku

Za Vas smo unaprijed izradili predloške web stranica za brojna tematska područja, koji pružaju mogućnost realizacije Vaše web stranice u kratkom vremenskom roku. 

Izrada web stranice na taj način financijski je najpovoljnije rješenje a obuhvaća suvremen i responzivan web dizajn.

Web stranica je bazirana na CMS-sustavu tj. sustavu za samostalno upravljanje sadržajem te je stoga savršena i za sve one koji žele manje izmjene i dopune stranice unositi samostalno bez potrebe za programerom.

 

Za koga preporučujemo ovaj način izrade?

Svim start-upovima, malim tvrtkama i obrtima ili onima koji imaju ograničen budžet a žele profesionalnu stranicu uz prihvatljive troškove.

Prilikom odabira ovog pristupa Vam dostavljamo nekoliko predložaka u skladu s Vašom djelatnosti te s Vaše strane odabrani predložak dodatno prilagođavamo Vašim potrebama.

Pogledajte nekoliko primjera naših predložaka iz tematskog područja nekretnina.

Ovako bi mogla izgledati vaša web stranica

ako iznajmljujete sobe, apartmane, kuću, vilu ili poslovni objekt, imate arhitektonski ured ...

services - welltodo.hr

Želite sve komponente određivati prema vlastitim željama?

Individualna rješenja uz maksimalnu fleksibilnost

Vašu web stranicu u potpunosti izrađujemo sukladno vašim potrebama i željama uz fleksibilan odabir komponenata i funkcija.

Kontaktirajte nas kako bismo vam poslali individualnu ponudu.

Jedan od naših projekata...

Uključuje izradu web stranice & dizajn logotipa

Potrebna Vam je informacija

Pitajte nas

Da, web stranice izrađujemo neovisno o tome koju djelatnost Vaša tvrtka ili obrt obavlja.
Uz to smo posebno specijalizirani na područje poslovanja nekretninama tj. izradu web stranica za iznajmljivače soba, apartmana, kuća, vila, arhitektonske urede, agencije za posredovanje nekretninama, građevinske tvrtke, prezentacijske stranice objekata u izgradnji i sl.

Za izradu Vaše web stranice potrebni su nam svi tekstovi, grafički materijali i logotip/ovi Vaše tvrtke koje želite objaviti na Vašoj stranici.

Alternativno s nama možete ugovoriti i uslugu da mi za Vas djelomično ili u potpunosti pripremimo tekstualni i/ili grafički materijal za Vašu stranicu.

Uz način izrade po predlošku Vaša web stranica može po primitku kompletne dokumentacije biti gotova za ca. 8-12 radnih dana.

Ukoliko se odlučite na izradu po mjeri vremenski period izrade ovisi o funkcijama, složenosti komponenata te potrebnog vremena komunikacije i usklađivanja s Vama. Uobičajeni rok izrade se u ovom slučaj po primitku potrebne dokumentacije kreće između 14 i 45 radnih dana.

Domenu nije moguće registrirati kod nas, već isto možemo prema Vašoj želji učiniti umjesto Vas. 

Hosting web stranice možete zakupiti ukoliko je web stranica izrađena kod nas. Isti se ugovara na godišnjoj razini te Vam za isto sukladno potrebama Vaše web stranice možemo dostaviti ponudu.

Nakon izrade Vaše web stranice prema želji preuzimamo i održavanje stranice na godišnjoj razini te Vam možemo ponuditi i dodatne usluge za unapređivanje i oglašavanje Vašeg proizvoda ili usluge.

Ukoliko želite da Vaša web stranica bude dostupna na više jezika, izradu prijevoda možemo prema Vašoj želji preuzeti i mi u okviru naše suradnje s brojnim sudskim tumačima i prevoditeljima za sve jezike.

Želite se kvalitetno
prezentirati na webu?